Home Page

Bine ai venit!

Calitatea – cea mai bună strategie de afaceri!
Noi furnizam tehnologia necesară!

Noi furnizăm soluția tehnică completă într-un pachet optim de echipamente de testare, software, infrastructură IT&C, know-how și suport tehnic. Oferim sisteme pentru testări complexe ale materialelor și/sau a componentelor prin încercări/teste distructive și nedistructive pentru industria automotive, industria aerospațială, industria electronică, procesarea metalelor, polimerilor și elastomerilor dar și pentru industria materiale de construcții.
Noi oferim cele mai avansate tehnologii și suport tehnic/informațional în vederea optimizării procesului de producție și atingerii nivelului maxim de calitate pentru materialele și produsele clienților.

Scopul principal este de a vă oferi cel puțin o soluție eficientă în domeniul testării materialelor.
Odată găsită și acceptată de către dvs. ne concentrăm eforturile pentru a o livra rapid, astfel încât să puteți extrage avantaje maxime și în cel mai scurt timp de pe urma ei.

Aceasta este promisiunea noastră și pentru ea oferim garanție!

 

Noi, Vector Quality Group, suntem o echipă tânără și ambițioasă formată din oameni cu peste 12 ani de experiență în testarea calității materialelor și/sau a produselor finite. Furnizăm soluții tehnice eficiente și aparatură de laborator pentru testarea calității materialelor și/sau a produselor finite. Suntem prezenți activ pe piața din Romania unde dorim să ne impunem ca și primă sursă de soluționare a nevoilor dvs. în domeniu. Răspundem în continuare și solicitărilor venite din Moldova, Bulgaria și Serbia.

Cu timpul am acumulat experiență și know-how. Am oferit suportul partenerilor din diverse ramuri industriale pentru controlul și creșterea calității produselor precum și optimizarea proceselor. Acum, suntem prieteni apropiați cu mulți dintre ei. Am învățat și am făcut schimb de experiență împreună cu dvs., prietenii și partenerii noștri. Am primit critici atunci când meritam dar multe mulțumiri atunci când am excelat..

Am evaluat situația și toate aspectele ei.

Și am înțeles că putem face mai mult pentru dvs.. În scurt timp piața a confirmat că există chiar o nevoie neacoperită în acest sens. Așadar, am decis să continuăm activitatea în același domeniu dar pe drumul nostru, cu viziunea noastră. Suntem orientați către client, nevoile lui și o colaborare de lungă durată. Viziunea noastră este să avem întotdeauna o soluție eficientă pentru nevoile dvs., să oferim garanții suplimentare și flexibilitate.

Transferul de încredere se realizează treptat dar ne străduim să obținem statutul de primă sursă de soluții pentru producția și departamentul de calitate al societății dvs..

De concentrăm eforturile pe două direcții. Acestea sunt o prioritate pentru noi. Au fost alese cele în slujba cărora am acumulat cea mai mare experiență și prin care ne-am făcut cunoscuți.

Prima direcție prioritară este sfera testării mecanice (încercărilor, determinărilor și analizel) pentru materialele de bază (metale, polimeri, elastomeri, textile, lemn și derivate din material lemnos, sticlă sau materiale de construcții) și pentru elemente, componente sau ansamble din industria automotive, aerospațială / aeronautică, feroviară și navală. Această sferă mai cuprinde două linii  principale. Una dintre ele este determinarea stabilității dimensionale, estetice și funcționale prin simulare climatică. Cealaltă este rezervată determinării proprietăților fizico-chimice ale materialelor prin analiză termică.

A doua direcție prioritară este industria electronică. Pentru acestea oferim pachetul complet de aplicații/metode de încercări mecanice de rezistență și teste de calitate specifice. Mai multe detalii se regăsesc aici.

 

Cu stimă,

Echipa VectorQ

Sari la bara de unelte